Stapdag 09 Azofra – Granon 22 km

#geertopweg #1jaarlater lees ik de eerste keer deze blogpost van precies een jaar geleden. Het doet vreemd aan, blog vol met spellingsfouten door de voorspelling van mijn toetsenbord, soms grappig maar daar samen de camino beleefd met pelgrims over gans de wereld waar ik tot vandaag nog altijd contact mee heb.

Geert op weg

Deze nacht om 3 u klaar wakker, naar de badkamer met bad wc en lavabo en bidet. Te delen door 3 kamers van de eerste verdieping in dit pension, dat van de eigenaar was van de bar. Ik besluit eerst mijn blog te schrijven, anderhalf uur later ga ik weer slapen. Om zeven uur sta ik op, maar alles gaat zeer langzaam, ik heb tijd en geen internet en ga me wassen, ik verpak alle kleren opnieuw in setjes, mijn was voor vanavond, gisteren geen tijd gehad. In een zak. Ik voel niets aan mijn benen, geen last van blaren, wonderbaarlijk want in België had ik daar toch telkens last van.

Ik zie uit mijn raam een bakkerij winkeltje en ga voor ik ontbijt neem in de bar, brood en ham en fruit kopen, hij zegt dat er veel schade is in de wijngaarden, maar ik heb hier nog niets gezien.

View original post 1.318 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s