Vertel- en fotoavond 19.01.18

Op vrijdagavond 19 januari 2018  organiseert de Orde van de Ezel samen met mij mijn vertel- en fotoavond over #geertopweg. Het pelgrimsverhaal van dit voorjaar. aan de hand van foto’s, fotomontages, video’s probeer ik een beeld te geven van wat ik beleefd heb in deze unieke ervaring. Zij die mijn tocht mee gevolgd hebben zullen veel momenten herkennen. Maar in plaats van ze eens te lezen , kan je ze me horen vertellen.

Het wordt voor mij een nog grotere uitdaging de volgende weken om te knippen in mijn foto’s en verhalen om jullie een aangename avond te bezorgen.

Net enkele drukke weken achter de rug met onze reünie-feest van de 50-jarigen van Kuurne waar ik zogezegd ‘voorzitter’ van ben . Het warme camino gevoel heb ik zelfs op de feest ervaren.

Dank gaat vooral uit naar de Orde Van de ezel die mij van in het begin gesteund hebben, op welke manier zal je vernemen tijdens de avond of mijn blog-volgers weten dit al. Zij zijn opnieuw mijn steun in de bar en de zaal  die avond.

Er worden geen kaarten verkocht maar ik vraag wel via deze pagina een registratie om het aantal te kennen , zodat we jullie een comfortabele zitplaats kunnen geven. Bij problemen om dit via smartphone of tablet te doen ,  klik hier

De inkom is “donativo’, vrije bijdrage, die veel gebruikt werd tijdens de camino.

De opbrengst door die bijdrage en drankverkoop zal geschonken worden aan het project van de Leuvense Professor Johan Swinnen  Post voor Compostela. Bij de zoon Pieter van deze kankerspecialist werd 6 jaar geleden hersenkanker vastgesteld. Als zijn zoon na 5 jaar nog zou leven zou hij iets zots doen. Hij liep  in augustus 2017 van Leuven naar Santiago de Compostela o.a. over de zelfde wegen waar ik mijn schoenen versleten heb.

2 marathon’s per dag lopen, mijn respect voor hem is torenhoog en ik contacteerde hem voor deze avond. Vanuit Australië liet hij deze week weten, dat hij blij was dat ik zijn actie steun en zelfs als hij die avond vrij is, naar Kuurne zou komen luisteren.

 

 

Advertenties

3 Reacties op “Vertel- en fotoavond 19.01.18

  1. Dag Geert

    Goeie morgen Ik weet niet indien de link om in te schrijven voor je vertelavond goed werkt, maar schrijf ons alvast maar in : Nadine en Pol

    vrgr/slts/grts Bouckaert Pol – mobile +32 (0)475 232836

    >

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s